Mars Solar

Onze Batterijen

 Sla het overschot aan opgewekte stroom op in een THUISBATTERIJ en geniet daarboven op nog eens van de premie die u ervoor krijgt!

Onze Batterijen

Merk

BYD/SAJ

Levensduur

Onze batterijen hebben een levensduur van zowel 20-30 jaar.

Foto van SAJ Batterij

Capaciteit

Tussen de 1 - 24KWa

Retrofit

Onze retrofit batterij is aansluitbaar met alle soorten omvormers. Zo kan je jouw huidige omvormer behouden en bezorgt je dit een mindere kost.

Onze Batterijen

Voordelen van een batterij

Lagere Energie Factuur

Je verbruikt minder energie van het net wat resulteert in een lagere energiefactuur. Met een thuisbatterij, in combinatie met zonnepanelen kan je je eigen stroom opwekken, opslaan en gebruiken.

Eigen Consumptie

Met een thuisbatterij ben je altijd zelfvoorzienend en ook dus minder afhankelijk van het net.

Biedt zekerheid bij storingen of black-outs

Premies

De staat biedt u bij aankoop van een batterij ook tot 3200 euro aan premies;

Hoe werkt een batterij?

De thuisbatterij wordt gebruikt in combinatie met zonnepanelen. De opgewekte elektriciteit die je niet direct kunt gebruiken, wordt opgeslagen in de batterij. De zonne-energie wordt opgewekt en kan in 3 richtingen gaan:

De opgeslagen energie in de batterij wordt gebruikt als de zonnepanelen minder opwekken dan op dat moment wordt gebruikt.

Voordelen van een laadpaal

Altijd beschikbaar

Je kan gewoon voor je eigen deur 'tanken'. Kom je ’s avonds van je werk thuis, dan plug je je wagen in en is hij helemaal opgeladen tegen de ochtend.

Sneller & veiliger

Een laadpaal laadt veel sneller op dan een gewoon stopcontact. Bovendien is er geen brandgevaar, terwijl dat bij een gewoon stopcontact wel het geval kan zijn (of doorbranden van de zekering).

Groene stroom

Heb je zonnepanelen, dan doe je extra voordeel met je laadpaal. Op piekmomenten kan jij je wagen laden op stroom die op dat ogenblik door de zon wordt opgewekt. Op die manier pak je ook je productieoverschot aan.

Maak uw afspraak bij ons.