Skip links

Warmtepompen: De stille game changers van morgen

BESPAAR tot € 1100,- per jaar op uw gasrekening door het installeren van een warmtepomp!

Onze partners

Onze warmtepompen

Ontdek ons assortiment efficiënte warmtepompen.

Single split

Panasonic's single split heat pumps zijn efficiënte verwarmings- en koelsystemen. Ze bestaan uit een buitencondensor en een binnenverdamper, waardoor individuele controle mogelijk is voor verschillende ruimtes in gebouwen.

Multi split

Een Multi Split Inverter+ systeem kan het energieverbruik tot wel 34% verminderen, wat aanzienlijke besparingen oplevert. Daarnaast bespaart het Multi Split systeem ruimte voor de buitenunit, waardoor het zelfs in kleine ruimtes gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. Dit maakt het een efficiënte en ruimtebesparende keuze voor het afzonderlijk verwarmen of verkoelen van tot 5 kamers.

Laatste blogs

Ontdek de nieuwste blogs over warmtepompen

Veelgestelde vragen over warmtepompen

Panasonic warmtepompen bieden efficiënte verwarming en koeling, wat helpt om te besparen op energierekeningen. Ze zorgen voor consistente comfort gedurende het hele jaar, met krachtige verwarming zelfs bij extreme koude omstandigheden.

De geavanceerde technologieën van Panasonic zorgen voor een stille werking, waardoor geluidsverstoringen in huis of op het werk worden geminimaliseerd.
Deze warmtepompen dragen bij aan een gezondere binnenomgeving door het filteren van verontreinigingen en allergenen uit de lucht.

Panasonic biedt een breed scala aan warmtepompmodellen die geschikt zijn voor verschillende soorten en groottes van huizen.

Of je nu een enkele ruimte of meerdere zones hebt om te verwarmen en te koelen, Panasonic's assortiment omvat opties voor verschillende behoeften.

Het compacte ontwerp van Panasonic warmtepompen maakt ze ideaal voor huizen met beperkte ruimte voor buitenunits.

De Inverter-technologie van Panasonic past de compressor snelheid aan om te voldoen aan de verwarmings- of koelingsbehoeften, waardoor de energie-efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Het gebruik van functies zoals programmeerbare timers en zone-instellingen helpt bij het optimaliseren van het energieverbruik op basis van jouw schema en voorkeuren.

Regelmatig onderhoud, zoals het reinigen van filters en controleren op lekken, zorgt ervoor dat jouw warmtepomp op maximale efficiëntie werkt.

Met een juiste installatie en onderhoud kunnen Panasonic warmtepompen vele jaren meegaan, meestal 10-15 jaar of langer. 

Panasonic biedt garantie op hun producten, wat zorgt voor gemoedsrust en de garantie van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ja, veel modellen van Panasonic warmtepompen zijn compatibel met slimme huis-technologie, waardoor handige bediening en monitoring mogelijk is via smartphone-apps of spraakassistenten.

Deze integratie verbetert jouw comfort en efficiëntie door het mogelijk maken van op afstand bedienbare en aanpasbare instellingen op basis van jouw levensstijl.