Skip links

Thuisbatterijen veranderen alles.​

Besparingen binnen handbereik. Maak vandaag de sprong naar een groenere, kostenefficiënte toekomst!

Waar wil je meer over weten?

Waarom een thuisbatterij een slim idee is:

Betrouwbaar

Met een thuisbatterij benut je jouw zelfopgewekte groene energie optimaal, 24/7.

Lagere energiekosten

Sla overtollige energie op wanneer deze goedkoop is en gebruik het wanneer de prijzen hoog zijn.

Slim opladen

Een slimme lader voor extra kostenbesparende functies.

Snel & veilig opladen

Thuisladers zijn sneller en veiliger dan gewone stopcontacten. Ze passen bij je auto, zodat je snel kunt opladen.

Veiligheid voorop

Thuisladers belasten je elektriciteitsnet niet te veel en veroorzaken geen kortsluiting. Ze zijn ontworpen voor veilig gebruik.

Thuisbatterijen, hoe werkt dat?​

Grote batterij​

Je kan een thuisbatterij zien als een hele grote batterij, zoals in je telefoon of laptop zit. Gelukkig kunnen deze batterijen veel meer energie opslaan!

Overtollige energie​

Wanneer je zonnepanelen meer energie opwekken dan je op dat moment verbruikt, bijvoorbeeld midden op de dag, wordt het opgeslagen in je batterij.

Slimme cellen​

Het batterijbeheersysteem van je thuisbatterij zorgt ervoor dat de batterijcellen voldoende en op de juiste manier worden opgeladen en ontladen.

Energie gebruiken​

Wanneer je wat later weer energie nodig hebt, wordt de energie via de omvormer terug naar je huis gestuurd om gebruikt te worden.

Waarom kiezen voor onze thuisbatterij?

"Met één klik kan jij zien..."

Zelf opgewekte stroom van uw zonnepanelen opslaan voor later gebruik? Een thuisbatterij biedt financiële voordelen. Zonder thuisbatterij dekt u een zelfverbruik van 30-50 procent, beslist u om met een thuisbatterij te werken dan loopt dit makellijk op tot 80 – 100 procent. Met een thuisbatterij verbruik je minder tot geen energie wat resulteert in een lagere elektriciteitsfactuur.

Door de Huawei LUNA2000 thuisbatterij te gebruiken, ben je niet langer afhankelijk van de traditionele terugdraaiende teller. Dit betekent dat je eigen opgewekte energie efficiënter kunt gebruiken, ongeacht eventuele wijzigingen in nettarieven of regelgeving.


De LUNA2000 stelt je in staat om de energie die je opwekt met zonnepanelen op te slaan voor later gebruik, waardoor je minder afhankelijk wordt van het elektriciteitsnet. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op je energierekening, vooral tijdens piekuren wanneer de energieprijzen hoger zijn.

 


Met deze thuisbatterij kun je de energie die overdag wordt opgewekt opslaan en gebruiken wanneer je het nodig hebt, zelfs tijdens stroomuitval. Dit verhoogt je energieonafhankelijkheid en zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot elektriciteit.

Door de LUNA2000 te gebruiken draag je bij aan een duurzamere toekomst. Het systeem maakt optimaal gebruik van hernieuwbare energiebronnen, vermindert de CO2-uitstoot en verlaagt de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Het installeren van een thuisbatterij zoals de Huawei LUNA2000 kan de waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers waarderen de toegevoegde efficiëntie en duurzaamheid, wat een aantrekkelijke eigenschap is in de hedendaagse vastgoedmarkt.

De AI in de batterij leert van jouw routines. Zo zal de batterij bijspringen op momenten wanneer jij ze het hardste nodig hebt.

Een offerte bij MARS SOLAR

Thuisbatterij

Nieuws

Veel gestelde vragen over zonnepanelen

Jouw premie wordt aangevraagd zodra de keuring is goedgekeurd. Na deze keuring ontvang je een G-nummer. Dit nummer stuur je door naar Mars Solar zodat wij jouw premie kunnen aanvragen bij Fluvius. Wij bieden deze service aan zodat jij je hier geen zorgen over moet maken.

De premie wordt pas uitbetaald na de installatie van de digitale meter. Helaas ligt dit niet in onze handen maar bij Fluvius. Dit kan 2 tot 3 maanden duren. Af en toe kan je jouw premie al na een maand ontvangen. Dit hangt er van af hoe druk het is bij Fluvius.

Zonne-energie is een belangrijk aspect voor de toekomst van onze wereld als hernieuwbare en schone energiebron.

Veel personen die interesse hebben in zonnepanelen weten niet hoeveel ze er nodig hebben en welk type het best werkt voor hun. Om je te helpen bij dit proces, kan je altijd hulp inroepen van een elektricien van MARS SOLAR.

Eenmaal de keuring gebeurd is, krijg je van hun een G-nummer. Wij nemen dan contact op met jou om deze te vragen aan je. 

De zonnepanelen van MARS SOLAR zijn zo gemaakt dat je ze de eerste zes à zeven jaar niet hoeft te reinigen.

Normaal gezien spoelt een goede regenbui de zonnepanelen weer proper. Er zijn natuurlijk een paar uitzonderingen op deze regel, als je dicht bij een snelweg, fabriek of akker woont.
Als je na deze zes à zeven jaar toch je zonnepanelen wilt laten reinigen zijn er twee opties, het laten reinigen door een professional of zelf reinigen.
Als je ervoor kiest om je zonnepanelen te laten reinigen door een professional, weet dan dat de prijzen sterk variëren. Gemiddeld kan je rekenen op een totaalprijs tussen de 100 en 150 euro. Natuurlijk hangt deze prijs af van een paar factoren.

Wil je jouw zonnepanelen liever zelf reinigen? Dat kan natuurlijk ook maar denk er dan aan dat je zonnepanelen bereiken vaak een moeilijkheid met zich meebrengen.
De producten dat je het beste gebruikt, is een zachte spons en osmosewater.
Osmosewater is sterk gereinigd en gezuiverd water dat geen schadelijke bestanddelen bevat.