Skip links
Switch to zonne-energie

Thuisbatterijen voor uw huis
of KMO

Wij vergemakkelijken het installatieproces om hernieuwbare energie beschikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen.

Dankzij een thuisbatterij produceer je jouw eigen groene energie.

Met een thuisbatterij is de cirkel van MARS SOLAR rond.

In combinatie met onze zonnepanelen kan je jouw eigen stroom produceren, opslaan en gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om onafhankelijk te zijn van het net en te leven op jouw eigen opgewekte energie.

MARS SOLAR werkt alleen samen met de beste innovators op het gebied van lithium-ion batterijtechnologie. Je bent zeker dat je producten koopt van de hoogste kwaliteit!

Een thuisbatterij biedt zekerheid 🔆

Als je over een thuisbatterij beschikt dan heb je altijd elektriciteit in huis, ook bij een storing op het net of een black-out​.

Met onze thuisbatterij houd je het licht aan, bescherm je jouw gezin en beveilig je jouw thuiskantoor tijdens stroomuitval. Een thuisbatterij werkt in principe ook als een back-up in geval van nood.

Solar panels on house

Lagere energiefactuur met een thuisbatterij

Zelf opgewekte stroom van uw zonnepanelen opslaan voor later gebruik? Een thuisbatterij biedt financiële voordelen.

Zonder thuisbatterij dekt u een zelfverbruik van 30-50 procent, beslist u om met een thuisbatterij te werken dan loopt dit makellijk op tot 80 – 100 procent.

Met een thuisbatterij verbruik je minder tot geen energie wat resulteert in een lagere elektriciteitsfactuur.

Veel gestelde vragen over thuisbatterijen

Als je elektriciteit of opgewekte stroom opwekt met zonnepanelen en die niet onmiddellijk verbruikt zal deze op het elektriciteitsnet worden gezet. Met een thuisbatterij kan je overtollige elektriciteit opslaan en nadien zelf gebruiken. De netbeheerder voorziet een premie voor een thuisbatterij. De premie is verlengd tot 2024.1

MARS SOLAR gebruikt lithium-ion thuisbatterijen. Vergeleken met loodaccu’s zijn lithium-ion accu’s efficiënter en hebben ze een langere levensduur. Dit maakt ze tot een van de beste opties voor energieopslag wanneer je overstapt op zonne-energie.

Onze thuisbatterij systemen zijn ontworpen om je on-grid te houden tijdens normale service tijden, terwijl ze nog steeds een betrouwbare back-up bieden wanneer de zon niet schijnt of tijdens een stroomstoring. Dit is de meest betrouwbare en economische manier om een thuisbatterij te gebruiken, en de manier die het sterkst wordt aanbevolen door de service-experten van MARS SOLAR.
Net als bij systemen met alleen zonne-energie wordt de grootte van de thuisbatterij bepaald door jouw unieke energiebehoeften en -gewoonten. Factoren zoals de hoeveelheid elektriciteit die je thuis gebruikt en de apparaten en toestellen die je als back-up wilt gebruiken, spelen een belangrijke rol bij de keuze van de juiste opslagcapaciteit. Onze thuisbatterij-experten kan je helpen bij de juiste keuze.

De thuisbatterijen worden aangesloten door onze experten. Jij hoeft hier niets voor te doen.

De expert zal de thuisbatterij aansluiten aan een omvormer en aan de elektriciteitskast. De thuisbatterij wordt normaal gezien aan de muur geïnstalleerd.

Jouw zonnepanelen wekken energie op al het energie dat niet direct gebruikt wordt, wordt opgeslagen in jouw batterij voor het dan te gebruiken wanneer jouw zonnepanelen niet meer opwekken doordat er geen zon is
Zonnepanelen

Wil je meer weten over onze aanbod thuisbatterijen?