Skip links

Onze Projecten

Zonne-energie is onze passie, en dat ziet u terug in ons werk.
Blader door onze projecten en zie de zon in actie!

Michael Badenbroek
Michael Badenbroek
9 November 2023
Joyce is echt top en vriendelijk. Legt goed uit en weet waar ze het overheeft. Ik ben erg tevreden over de afhandeling💪
Ann-Sophie Coucke
Ann-Sophie Coucke
9 November 2023
Goede servies
Jelke
Jelke
9 November 2023
Begin 2023 werden we opgebeld door iemand van Marsolar met de vraag of we interesse hadden in het plaatsen van zonnepanelen? Op dat moment swingden de energieprijzen de pan uit. Dus we besloten te luisteren. We waren eerst iet wat sceptisch omdat je te pas en te pas wordt opgebeld door tal van zonnepanelen handelaars. Tijdens ons verkennend gesprek kregen we een professionele uitleg. En we besloten met hen in zee te gaan. Alles is vlot is verlopen. Gedurende het hele traject, vanaf de financiering, opmeting & plaatsing alsook dienst na verkoop bleek de samenwerking met Marsolar een schot in de roos. Wij beschikken momenteel over een professionele installatie van zonnepanelen en thuisbatterij. Wij wekken onze eigen energie op en zijn niet meer afhankelijk van de energie op de markt. Een rendement dat voor vele jaren gegarandeerd is. Bedankt Marsolar.
Rob de wachter
Rob de wachter
9 November 2023
Super vriendelijke verkoper Muzo over de vloer gehad, installatie was binnen de maand rond en een paar weken later kwam Joyce kijken of alles in orde was. Super service!!!!
Thijs De Schepper
Thijs De Schepper
9 November 2023
Tevreden over de service en snelle installatie!
Nympha Nachtegael
Nympha Nachtegael
8 November 2023
Tevreden met de installatie en bijhorende service.
Debbie Vandemaele
Debbie Vandemaele
8 November 2023
Vlotte en goede service
Francois Colpaert
Francois Colpaert
8 November 2023
Top service, top installatie proper en net afgewerkt en corecte afhandig. Heel blij dat we met deze mensen samen gewerkt hebben. Bedankt Mars solar team 😁😁😁
Quintenvw
Quintenvw
7 November 2023
Mijn ervaring met Mars Solar was niets minder dan uitstekend. Vanaf het eerste contactmoment tot aan de nazorg, het team van Mars Solar heeft bewezen dat klantenservice nog steeds van onschatbare waarde is. Ze zijn uiterst bekwaam, vriendelijk en responsief. De zonnepanelen die ze aanbieden zijn van de nieuwste generatie, waardoor je echt het gevoel hebt dat je investeert in de toekomst. Wat mij vooral opviel was de goede opvolging; ze zorgen ervoor dat je als klant volledig op de hoogte bent en comfortabel met je aankoop. Zeker aan te raden voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige zonne-energieoplossingen.

Het laatste nieuws

Heb je het al gehoord? Wij zijn <b style="color:#E77B99"> verhuisd! </b>

Vanaf 15/11/2023 kan je ons vinden in ons nieuwe kantoor:
<b style="color:#E77B99"> Stapelplein 70 / 002, 9000 Gent.</b>

Geachte klanten, Mars solar zal van 16 december tot 2 januari onbereikbaar zijn vanwege de feestdagen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Tot ziens in 2023