Skip links

HUAWEI LUNA2000 thuisbatterij

De Huawei LUNA2000 is ontworpen om jouw zonne-energiesysteem naar een hoger niveau te tillen en jou te voorzien van duurzame energie, zowel binnen als buiten.

 

De LUNA2000: Een tweevoudige aanpak voor thuisbatterijen

De Huawei LUNA2000 thuisbatterij bestaat uit twee modules: de power module en de battery module. Deze unieke combinatie zorgt voor een naadloze integratie in jouw zonne-energiesysteem en maximaliseert de opslagcapaciteit van jouw zelf opgewekte energie.

Duurzaamheid in garantie: 15 jaar zorgeloosheid voor thuisbatterijen

Wij geloven in de kwaliteit en duurzaamheid van de Huawei LUNA2000 thuisbatterij, daarom bieden we een garantie van maar liefst 15 jaar. Met deze uitgebreide garantie geniet je van gemoedsrust en weet je dat jouw investering in de thuisbatterij beschermd is voor de lange termijn.

Krachtige prestaties: 100% Depth of Discharge in je thuisbatterij

De Huawei LUNA2000 thuisbatterij levert krachtige prestaties met een indrukwekkende 100% Depth of Discharge (DoD). Dit betekent dat je de volledige opgeslagen energie kunt gebruiken, zonder enig verlies. Zo benut je jouw opgeslagen energie optimaal en haal je het meeste uit jouw zonnepanelen en thuisbatterij.

Betrouwbaar in elk seizoen: Intern verwarmings- en koelelement voor thuisbatterijen

Dankzij het interne verwarmings- en koelingselement van de Huawei LUNA2000 thuisbatterij, kun je erop vertrouwen dat jouw energieopslagoplossing in elk seizoen goed presteert. De thuisbatterij blijft op de juiste temperatuur, zowel tijdens warme zomers als koude winters, wat zorgt voor een langere levensduur en betrouwbare werking van jouw thuisbatterij.

Veiligheid en stabiliteit: LiFePO4-cellen voor jouw thuisbatterij

De Huawei LUNA2000 thuisbatterij maakt gebruik van LiFePO4 cellen, wat staat voor Lithium IJzer Fosfaat. Deze geavanceerde batterijtechnologie staat bekend om zijn veiligheid, stabiliteit en lange levensduur, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van jouw duurzame energieopslag in de thuisbatterij.

De perfecte match: Exclusief voor Huawei omvormers en thuisbatterijen

De Huawei LUNA2000 thuisbatterij is ontworpen om perfect samen te werken met Huawei omvormers. De naadloze integratie zorgt voor een efficiënt en geoptimaliseerd energiebeheer, waardoor je het maximale uit jouw zonnepanelen en thuisbatterij haalt.

De LUNA2000 thuisbatterij: een nieuw tijdperk van energieopslag

Kies voor de kracht, duurzaamheid en efficiëntie van de Huawei LUNA2000 thuisbatterij en maak jouw zonne-energiesysteem compleet. Met onze ultieme energieopslag-oplossing ben je klaar om de wereld van duurzame energie te veroveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de LUNA2000 thuisbatterij – jouw duurzame toekomst begint hier! 🌞💡

Onze passie is zonneklaar: Jouw energie, onze expertise.