Skip links

Heb je plaats voor zonnepanelen? Leg dan je dak vol!

In De Morgen van 1 juli adviseert zelfstandig energieconsulent Kris Voorspools om je dak vol te leggen met zonnepanelen indien je daar plaats (en budget) voor hebt. Want dankzij de digitale meter gaat overtollige stroom niet meer verloren en voor grotere installaties betaal je geen hoger prosumententarief meer (zoals voorheen wel het geval was met de terugdraaiende teller).

Ook collega Matthias Ghyselen, energieconsulent bij de Gentse burgercoöperatie Energent, denkt er zo over: “Een paar extra panelen leggen is geen grote meerkost, en dus een interessante investering die zich snel terugverdient. Het kan ook nuttig zijn met het oog op een ­groter ­verbruik later, wanneer je bijvoorbeeld een elektrische ­wagen koopt.”

En geen nood voor mensen die minder oppervlakte beschikbaar hebben, want daarvoor bieden de (iets durrdere) hoogrendementspanelen een ideale oplossing.

Bron

Meer weten? Weet je niet waar te beginnen? Of maak je je zorgen om je budget?

Bij Mars Solar zijn wij gespecialiseerd in hernieuwbare energie en bieden wij onze klanten kwalitatieve, betaalbare en duurzame zonne-energie oplissingen aan. We helpen je van analyse, over gepersonaliseerd en geoptimaliseerd voorstel tot de installatie en de keuering om je snel en makkelijk te helpen switchen én je daarbij helemaal te ontzorgen.

Daag ons nu uit om een persoonlijke en vrijblijvende analyse van je huidige en mogelijke, toekomstige situatie te maken.

Vraag nu een gratis berekening

Onze passie is zonneklaar: Jouw energie, onze expertise.