Skip links

Van start tot finish: je installatie bij MARS SOLAR

Welkom bij MARS SOLAR, jouw specialist in zonne-energie, gevestigd in het bruisende Gent. Sinds onze start in 2021 hebben we ons onderscheiden als koploper in de wereld van zonne-energieoplossingen. Met onze duidelijke missie – het transformeren van energieproductie en -consumptie en het toegankelijker maken van duurzame energie – nodigen we je uit om meer te ontdekken over onze passie voor hernieuwbare energie. Samen werken we aan een stralende toekomst.

Onze diensten en oplossingen

Bij MARS SOLAR zijn we gedreven om topdiensten en innovatieve oplossingen te bieden, afgestemd op jouw unieke energiebehoeften. Of je nu particulier bent of een onderneming runt, wij boosten je energie-efficiëntie, drukken je kosten en dragen bij aan een beter milieu. Van systeemontwerp tot installatie en onderhoud, wij maken de overstap naar groene energie simpel. Reken op onze expertise voor alles wat met zonne-energie te maken heeft: van zonnepanelen en omvormers tot thuisbatterijen en laadpalen voor elektrische voertuigen. Kies voor MARS SOLAR en ga voor een groenere toekomst zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Samen sterker: onze samenwerkingsbenadering

Bij MARS SOLAR geloven we in de kracht van samenwerking. We werken samen met toonaangevende partijen zoals Huawei, Sonnex, JA Solar en meer. Deze partnerschappen garanderen toegang tot de nieuwste technologieën en aantrekkelijke financieringsopties voor onze klanten. Zo leveren we betrouwbare en kwalitatieve zonnesystemen die ook in de toekomst blijven presteren.

Een kijkje in onze operaties:
zonne-energie van plan tot werkelijkheid

Elke succesvolle zonne-installatie van MARS SOLAR start met een zorgvuldige voorbereiding. We beginnen met een grondige locatiebeoordeling en onze deskundige ontwerpers creëren een systeem op maat van jouw behoeften. Na jouw goedkeuring zorgt ons ervaren installatieteam voor een perfecte plaatsing van elk paneel en onderdeel. En ook na de installatie staan we voor je klaar: met uitgebreide nazorg garanderen we optimale prestaties van jouw systeem. Ontdek meer over ons zorgvuldige installatieproces.

Klantenzorg en ondersteuning: jouw tevredenheid is onze prioriteit

Bij MARS SOLAR staat klantenzorg centraal. Ons ondersteuningsteam staat altijd voor je klaar, via e-mail, telefoon of in onze vestiging in Gent. We beantwoorden graag al je vragen, bieden de nodige ondersteuning en zorgen ervoor dat je ervaring met ons en je zonnesysteem optimaal is. Op onze klantenondersteuningspagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen en aanvullende hulp. Onze open en transparante communicatie maakt ons jouw betrouwbare partner in de wereld van zonne-energie.

Voortdurende groei en expertise bij MARS SOLAR

Bij MARS SOLAR zijn we voortdurend in beweging en innovatie is onze drijfveer. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren om aan de top van de zonne-industrie te staan. Dit betekent dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe, baanbrekende technologieën en onze diensten voortdurend verfijnen. Ons aanpassingsvermogen zorgt ervoor dat we altijd in de pas lopen met de evoluerende energiemarkt, zodat onze klanten altijd profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Onze passie is zonneklaar: Jouw energie, onze expertise.